Acte públic sobre la consulta popular no referendària del 24 d’octubre a Jorba

Divendres, 15 d'octubre de 2021 a les 00:00

El debat es farà en format presencial i virtual

L’Ajuntament de Jorba ha convocat, per al dimecres 20 d’octubre, un acte públic sobre la consulta popular múltiple i no referendària que tractarà de l’ampliació de sòl industrial i la implantació d’energies renovables, convocada per al diumenge 24 del mateix mes. El debat tindrà lloc a les 20.00 h a la Sala Polivalent Municipal i també a través del canal de YouTube de l’Ajuntament.

L’acte comptarà amb les intervencions de les entitats i institucions considerades d’interès en la consulta i al final es donarà veu als veïns i les veïnes, tant els que participin en format presencial com online, perquè puguin fer preguntes i expressar el seu posicionament. En concret, les dues qüestions que es plantejaran a la convocatòria popular són: Esteu d’acord que el Pla Director d’Activitat Econòmica de la Conca d’Òdena classifiqui 46 hectàrees de sòl industrial al Parc Tecnològic Igualada-Jorba? i Esteu d’acord que l’Ajuntament s’oposi als grans projectes d’energies renovables que afectin el municipi en el marc normatiu actual?

La votació del 24 d’octubre tindrà lloc a l’escola Guerau, de 9.00 a 20.00 h. Des del dilluns 11 i fins al divendres 22 d’octubre, els jorbencs i les jorbenques poden votar anticipadament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.30 h, i també dimarts i dimecres, de 16.00 a 18.00 h.

En aquesta consulta hi poden participar els veïns i les veïnes majors de 16 anys (incloses les persones que els compleixen el mateix dia de la votació) empadronats al municipi abans del 31 d’agost de 2021. Es pot consultar tota la informació sobre aquesta votació al web municipal www.jorba.cat.

Darrera actualització: 15.10.2021 | 17:45