Salutació de l'Alcaldessa

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web del municipi!

És una gran alegria i honor donar-vos la benvinguda com a primera dona alcaldessa de Jorba. Aquest moment històric no només representa una satisfacció personal, sinó que simbolitza els avanços que estem fent com a societat cap a la igualtat i inclusió, una prova clara que estem avançant cap a una societat més justa i equitativa.

Com a alcaldessa, el meu compromís és representar i defensar els interessos de tots els habitants d'aquest municipi amb integritat, empatia i determinació. Soc plenament conscient dels reptes que enfrontem i estic decidida a treballar de valent per millorar el benestar i la qualitat de vida de la nostra comunitat.

El nostre govern té com a prioritat ser proper, escoltar i atendre les necessitats dels nostres veïns i veïnes. Entenem la importància de mantenir un contacte directe amb la comunitat i establir un diàleg obert per comprendre les vostres inquietuds i expectatives.

Aquesta pàgina web és un espai dedicat a compartir informació sobre els projectes, serveis, notícies i activitats municipals, una eina útil per avançar cap a la simplificació administrativa de tràmits i procediments, un canal des del qual ens podeu fer arribar les vostres inquietuds, suggeriments i idees, en definitiva, una via de comunicació directa amb tots vosaltres.

Us convido a explorar-la, només treballant junts i juntes podrem aconseguir els canvis positius que busquem, el municipi que totes i tots volem.

Gràcies per la vostra confiança.

Pilar Queralt Canet

Darrera actualització: 12.07.2023 | 12:12
Darrera actualització: 12.07.2023 | 12:12