WhatsApp

Servei de comunicació per WhatsApp

L'Ajuntament de Jorba disposa del servei de missatgeria de Whatsapp a través del qual s’informa i es rep notificacions sobre l’actualitat municipal, comunicats urgents o incidències, agenda, entre d'altres informacions.

El servei és unidireccional i els usuaris no poden interactuar entre ells ja que no es tracta d'un xat sinó d'un grup de difusió de missatges.

L'Ajuntament no respondrà cap missatge rebut a través d'aquest canal. Per estar amb contacte amb l’Ajuntament pots trucar al telèfon 938094000 o escriure un correu electrònic a jorba@diba.cat

Per activar el servei:

  1. Registreu-vos al formulari
  2. Afegiu el número de l'Ajuntament al llistat de contactes 671 42 67 41

En menys de 48h entraràs a formar part de la base de dades d'aquest grup de difusió.

Per deixar de rebre les informacions només heu d'esborrar el numero de mòbil de l'Ajuntament dels vostres contactes.

Tanca Formulari

Whatsapp

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 01.09.2023 | 11:30
Darrera actualització: 01.09.2023 | 11:30