Bona participació al primer cap de setmana de celebració de Sant Isidre a Jorba

Dimecres, 18 de maig de 2022 a les 00:00

Diumenge 22 continuaran les activitats amb el vermut musical que organitzen els joves del municipi

Molts jorbencs van participar de les activitats de celebració de Sant Isidre que va organitzar l’Ajuntament de Jorba el cap de setmana del 14 i 15 de maig, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de l’empresa Tradebe. Els actes van començar dissabte amb el repic de campanes i la missa a l’església de Sant Pere.

El matí de diumenge va tenir lloc la pujada al castell, que va comptar amb una seixantena de caminants, que van poder gaudir de les explicacions guiades des del mateix punt de sortida, la plaça de la Font. Durant el recorregut, i durant la visita al castell, es va poder gaudir de la música de les violes de roda de l’Associació de violes de Catalunya, entitat que està establerta al municipi. La visita al castell també va permetre conèixer de primera mà les noves actuacions que s’hi han fet, tot allò que s’hi ha anat trobant, i sorprendre’s amb tot allò que s’ha anat descobrint, com per exemple el fet que havia estat un castell de frontera a l’època carlina.

La majoria dels participants van seguir caminant fins arribar a la bandera, i van tornar al poble just a temps per poder-hi escoltar el concert de la coral igualadina Xalest. L’actuació, que va organitzar l’Associació Gent Gran de Jorba, va ser molt lluïda i molt aplaudida pel nombrós públic present. Tot seguit va tenir lloc l’arrossada popular, que va aplegar unes 150 persones a la pista de l’escola Guerau de Jorba.

El cap de setmana que ve les celebracions de Sant Isidre seguiran amb La capvuitada del sant. Serà diumenge dia 22, de 12 a 15 h, i consistirà en un vermut musical a la pista de l’escola Guerau de Jorba. Aquesta serà la primera activitat que organitzi el grup de jovent del municipi i l’Ajuntament espera que també compti amb molta participació.

Darrera actualització: 18.05.2022 | 12:17