Caminada Popular Jorba - Clariana

Dilluns, 10 de desembre de 2018 a les 00:00

El proper diumenge 16 de desembre, el Trill – associació cultural del terme d’Argençola - i l’AMPA de l’Escola Guerau de Jorba, organitzen conjuntament una sèrie d’actes per La Marató de TV3, amb la col·laboració dels ajuntaments de Jorba i d’Argençola.

Durant tot el matí es realitzaran un conjunt d’activitats. L'activitat s'iniciarà a les 9 h. del matí, amb una Caminada Popular de Jorba a Clariana, on es podran gaudir d'unes vistes espectaculars, seguint el traçat del Camí de la Segarra històrica fins al poble de Clariana. Es farà un recorregut circular d’11 km, pensat perquè hi pugui participar tothom que vulgui, però tenint en compte el desnivell de pujada fins el Pla del Magra, aquesta sortida no és apte per fer-ho amb cotxes infantils o vehicles similars. La Caminada ofereix, a més, de poder exercir la solidaritat, el gaudi de bells paisatges, molt diversos i interessants. Cal inscripció prèvia a la plana www.eltrill.org, amb un preu de l’inscripció de 10 €, incloent l’esmorzar.

Dia: diumenge 16 de desembre
Sortida: Jorba (Plaça de la Font)
Hora: 9 h del matí
Ruta: Jorba, Cal Saumell, Pla del Magre, Cal Felip, Coll de la Creu, Clariana, Cal Manel, Camí de Jorba, Jorba
Distància: 11 km

A més, a partir de 2/4 d’11 h. del matí, a l’Escola Guerau de Jorba podreu participar d’una Xocolatada popular (preu: 3 € mínim) i a les 11 h.de la Pintada d’un dibuix al Pati de l’Escola.

També podreu participar a Clariana de l’activitat Xino Xano, una passejada de marxa nòrdica, d’uns 5 km de Clariana a Jorba. El preu de la donació será de 3 € i de 10 € si voleu l’esmorzar (optatiu).

Inscripcions Xino Xano: www.argencola.cat

Tots els ingressos de les inscripcions aniran directament a la marató de TV3, enguany dedicada al càncer.

Darrera actualització: 10.12.2018 | 12:38