Campus d’estiu a Jorba per infants i joves

Dimecres, 15 de juny de 2022 a les 00:00

Un any més estem a les portes de l'estiu i l'AFA en col·laboració amb l'Ajuntament impulsen un nou casal d'estiu, el Campus Esportiu, una proposta de vacances per als infants i joves amb activitats d'educació en el lleure, socioculturals i esportives, i un suport a les famílies per conciliar la vida laboral i familiar durant el període de vacances d'estiu.

El campus es realitzarà al llarg de sis setmanes, del 27 de juny al 29 de juliol i també s'ofereix del 29 d'agost al 2 de setembre, de 9 a 13 h. Cada setmana és pensada amb una temàtica diferent perquè els nens i nenes de 3 a 16 anys puguin gaudir al màxim de l'ampli ventall d'activitats proposades.

El preu setmanal del campus és de 60 €. Enguany, l'Ajuntament gràcies a una subvenció rebuda per part de la Generalitat de Catalunya, ofereix uns ajuts als nens i nenes del municipi participants. Així, els empadronats a Jorba gaudiran de 10 € de descompte a la setmana, i si a més són alumnes de l'escola Guerau de Jorba els descompte serà de 20 €.

Per beneficiar-se d'aquest ajut, només caldrà que s’indiqui en el moment de formalitzar la inscripció a https://www.campusesportiucopons.com/. En aquesta web també es troba detall de totes les activitats i informació referent al campus esportiu.

Darrera actualització: 22.06.2022 | 12:26

Imatges