Dilluns comencen les obres de millora de la xarxa d’abastament d’aigua de Sant Genís

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 00:00

Aquest mes de juny s’iniciaran les obres de millora de la xarxa d’abastament d’aigua de Sant Genís. L’objectiu d’aquesta actuació és canviar les canonades de fibrociment, material obsolet, per unes de noves de PVC orientat i del mateix diàmetre per millorar el rendiment de la xarxa. Les obres també permetran eliminar les fuites que, arran de l’actual poc timbratge de les canonades actuals o per l’elevada velocitat del pas de l’aigua, deixen sense servei als veïns de Sant Genís durant hores mentre la companyia subministradora les repara.

D’altra banda, aquesta actuació garanteix el subministrament d’aigua a un sector de sòl industrial del municipi, el de les ceràmiques de Sant Genís, que actualment té un abastament deficient, així com al nucli urbà de Sant Genís, on conviuen diverses activitats industrials que també s’abasteixen de la mateixa xarxa.

Els treballs que començaran aquest dilluns 7 de juny afectaran, al nucli de Jorba, als carrers del castell i Major, així com a la plaça 11 de setembre i el encreuament de l'avinguda Canaletes. La durada total de les obres serà d'uns dos mesos aproximadament i la inversió total és de gairebé 183.000 euros.

Les obres poden suposar interrupcions en el subministrament necessàries per fer un correcte treball de rehabilitació de la xarxa de distribució, dels que es mirarà d’informar anticipadament.

Agraïm d’antuvi la comprensió de tot el veïnat per les molèsties que els talls de subministrament puguin ocasionar.

Darrera actualització: 04.06.2021 | 13:45