Diumenge Jorba participarà en la campanya del Mulla't

Dilluns, 4 de juliol de 2022 a les 00:00

La piscina municipal viurà una nova jornada solidària per recaptar fons per la lluita contra aquesta malaltia.

Diumenge 10 de juliol Jorba se suma a la proposta del "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple", la campanya de sensibilització i captació de fons vers les persones amb esclerosi múltiple.

L'esclerosi múltiple (EM) és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). Afecta entre dues i tres vegades més les dones que els homes i és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit. Es calcula que 2 milions i mig de persones al món tenen esclerosi múltiple, també coneguda com la malaltia de les mil cares.

"Mulla't per l'esclerosi múltiple" és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple que a més de donar visibilitat i sensibilitzar sobre la malaltia recull donatius econòmics per poder acompanyar les persones amb esclerosi múltiple i destinar fons a la recerca.

Tothom qui acudeixi a la piscina municipal de Jorba aquest diumenge, d'11 a 2 del migdia, col·laborarà amb la campanya, i és que l'Ajuntament destinarà la recaptació de les entrades a l'entitat FEM, Fundació Esclerosi Múltiple. A la mateixa piscina hi haurà un grup de voluntaris de Jorba amb l'exposició de diferent producte de marxandatge com la tovallola, samarretes per a home, dona, joves i infants, una bossa, un necesser i llibretes amb la imatge d'aquest any de la campanya. Amb la compra de qualsevol dels articles del Mulla't també es contribueix a la recerca.

A les 12 del migdia, com és tradicional, es convidarà als banyistes de la piscina a tirar-se a l'aigua.

Darrera actualització: 04.07.2022 | 17:29