El camp de futbol de Jorba estrena millores al camp i als vestidors

Dimecres, 17 de de novembre de 2021 a les 17:00

Aquesta temporada el camp de futbol de Jorba estrenava millores en la zona de camp i en els vestuaris, uns arranjaments que començaren a finals del mes passat i que permetran que tant esportistes com visitants gaudeixin de l’equipament.

Pel que fa a la zona de joc s’ha aplanat i condicionat el camp, una tasca que l’Ajuntament va contractar al Taller Àuria Cooperativa (TAC). Pel que fa als vestuaris, la brigada va ser l’encarregada de realitzar les feines de rehabilitació. Així, van pintar les portes, van arreglar les dutxes i les piques. També van reforçar la tanca perimetral i es va fer neteja i retirada d’herbes.

El camp de futbol de Jorba és un equipament que utilitzen per a la realització d’entrenaments i partits els equips de futbol del U.E Jorba i que està a disposició de tots els veïns i veïnes que vulguin fer-ne. 

L’alcalde del municipi, David Sànchez, explicava que “aquestes petites millores fan que tots i totes puguem gaudir de l’esport a l’aire lliure al nostre municipi i faig una crida al civisme per mantenir-les en bon estat durant el màxim de temps possible”.

Darrera actualització: 17.11.2021 | 17:01

Imatges

El camp de futbol de Jorba estrena millores al camp i als vestidors El camp de futbol de Jorba estrena millores al camp i als vestidors