El Ple de Jorba aprova el cartipàs municipal del mandat 2023-2027

Dijous, 29 de juny de 2023 a les 00:00

L'Ajuntament de Jorba ha celebrat aquest dimecres el ple que posa en marxa el nou cartipàs municipal per la legislatura 2023-2027 i que estableix les àrees de gestió de l'equip de govern encapçalat per l'alcaldessa Pilar Queralt.

El nou govern municipal s'estructura de la manera següent:

Pilar Queralt Canet. Alcaldessa i responsable de la regidoria de règim intern, mobilitat sostenible, entitats, igualtat, serveis socials, cultura i festes, gent gran i joventut i salut.

Pep Vallès Solà. 1r Tinent d'alcalde i responsable de la regidoria d'hisenda, manteniment d'espais públics, obres municipals i sostenibilitat del medi natural.

Marta Alonso Martínez. 2a tinent d'alcalde i responsable de la regidoria d'urbanisme, llicències d'activitats, habitatge i energia.

Adrià Domènech Rivera. Regidor de desenvolupament econòmic, educació i esports.

El Ple també va aprovar la constitució dels grups polítics, l'establiment de la periodicitat de les sessions ordinàries del Ple que se celebraran trimestralment, la creació i designació de la comissió especial de comptes, la creació del consell d'alcaldia, el nomenament de representants de la corporació en òrgans col·legiats i una modificació pressupostària.

Finalment, va tenir lloc el sorteig dels membres de la mesa electoral per a les eleccions general del 2023.

Podeu recuperar el Ple municipal extraordinari del 28 de juny al canal de YouTube de l'Ajuntament de Jorba.

Darrera actualització: 29.06.2023 | 17:06