En relació a la recent hospitalització d’un gos a Jorba

Divendres, 18 de gener de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Jorba i el cos d’Agents Rurals investiguen l’hospitalització d’un gos intoxicat el passat dia 16 de gener.

A dia d’avui, el gos ja ha estat donat d’alta, però al fil de les informacions aparegudes a les xarxes socials sobre aquest trist succés, l’Ajuntament informa que:

  1. Segons fonts veterinàries el gos va patir una intoxicació, que pot haver estat produïda per la ingesta d’algun aliment en mal estat, planta tòxica o producte químic.
  2. Des d’un primer moment, s’ha posat a disposició dels Agents Rurals, cos competent al municipi en la protecció de la fauna animal, els recursos de l’Ajuntament i la informació obtinguda a fi d’ajudar-los en la investigació.
  3. No s’utilitza herbicides o altres substàncies químiques que puguin posar en risc la salut de la població o dels animals domèstics.
  4. És necessari l’establiment d’una xarxa de col·laboració entre administració i veïns per tal de convertir la nostra vila en una comunitat cada vegada més forta, sòlida i cohesionada. En aquest sentit, agraïm la mobilització veïnal, així com la tasca diària de les protectores d’animals i el cos d’Agents Rurals en defensa dels drets dels animals.
Darrera actualització: 18.01.2019 | 21:44