Es reprenen les visites guiades al castell de Jorba

Dimarts, 7 de juny de 2022 a les 00:00

Tindran lloc cada segon diumenge de mes

De la mà d’Anoia Patrimoni, l’ajuntament de Jorba torna a posar en marxa les visites guiades al castell de Jorba. La represa arriba el diumenge 12 de juny i continuarà cada segon diumenge de mes.

Les visites guiades han estat més d’un any en pausa durant el qual s’han dut a terme la segona fase de la recuperació del Castell. Els treballs realitzats han estat tasques d'arqueologia i excavacions per a recuperar diferents espais i veure les diferents etapes i usos que ha tingut el castell al llarg de la història. Cal dir, que aquesta darrera actuació ha estat finalista dels premis FAD d’Arquitectura que concedeix l’associació ArquinFAD del Foment de les Arts i del Disseny.

El castell de Jorba, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, s’eleva al turó del Puig de la Guàrdia i està documentat per primera vegada el 960. En la visita a més de conèixer la seva historia es pot apreciar la recuperació de guixos decorats que haurien format part del revestiment i artesanats d’alguna sala noble d’època moderna i nous espais.

Les visites guiades aniran a càrrec d'Anoia Patrimoni i tindran lloc cada segon diumenge de mes a les 12h del migdia. L'inici de la visita és a la plaça de la Font i tenen un cost de 3€.

Darrera actualització: 07.06.2022 | 16:10