Finalitza amb èxit el cicle de xerrades i tallers sobre plantes silvestres organitzat per l'Ajuntament

Dimarts, 19 de desembre de 2023

L'Ajuntament de Jorba ha celebrat al llarg d'aquest mes de novembre i desembre un cicle de xerrades i tallers dedicats a les plantes silvestres. Aquestes tres activitats; Quadern de camp, taller d'herbes aromàtiques i taller i tast del bon consumidor, impulsades pel col·lectiu Eixarcolant, han donat als participants coneixements sobre les virtuts de les plantes silvestres, les que abans eren considerades males herbes.

Els tallers han permès conèixer als assistents noves maneres d'aprofitar les plantes silvestres en diversos àmbits, destacant especialment la seva utilitat en la cuina, usos medicinals i les seves qualitats. Gràcies a aquesta iniciativa, els participants han après a identificar, collir i utilitzar aquestes plantes amb seguretat.

Aquesta iniciativa forma part del compromís continu de l'Ajuntament per fomentar la consciència ambiental i el coneixement dels recursos naturals que ens envolten i ha estat finançada per la Diputació de Barcelona en el marc del programa sobre l’alimentació saludable. 

Darrera actualització: 12.01.2024 | 16:49