Gran èxit en la 9a Tirada de Bitlles Catalanes de Jorba

Dimecres, 20 de juliol de 2022 a les 00:00

Jorba encetava la seva Festa Major el passat diumenge 17 de juliol de la millor manera possible; amb un rotund èxit de participació del primer acte que obria el programa d'activitats: la 9a Tirada de Bitlles Catalanes, memorial Èlia Badia Casas.

Així, la graella de participants va comptar amb 21 equips i un total de 130 jugadors i jugadores que van gaudir d'allò més la jornada. Dos anys sense poder celebrar aquesta trobada a causa de la pandèmia es van notar en l'entusiasme tant per part de jugadors com del públic.

Les altes temperatures i l'alt perill d'incendi no van permetre encendre les barbacoes per a fer la botifarrada programada, però els participants no van defallir i van improvisar unes paelles per a poder fer-les igualment.

L'equip del Jorba A va ser el gran guanyador de la jornada, una victòria que va celebrar tothom, amics, familiars i gent convidada d'altres municipis.

La regidora de cultura del municipi, Sílvia Escura, manifestava la seva satisfacció per poder tornar a celebrar la tradicional tirada de bitlles i va expressar que "activitats com aquesta, ens ajuden a mantenir les nostres tradicions, a transferir-les a les noves generacions i a gaudir-ne tots en comunitat".

Darrera actualització: 20.07.2022 | 15:25