Jorba celebra la festivitat de Sant Isidre, patró del poble

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 00:00

Els actes s’adaptaran a les mesures sanitàries establertes a causa de la Covid-19
 

Jorba celebrarà el cap de setmana del 15 i 16 de maig la festivitat de Sant Isidre, patró del poble, organitzada per l’Ajuntament. L’any passat la celebració es va haver de suspendre a causa de la pandèmia i enguany les activitats s’adaptaran a les mesures sanitàries establertes.

El dissabte, a 2/4 de 8 del vespre a l’església, tindrà lloc el tradicional repic de campanes i seguidament s’oficiarà una missa en honor a Sant Isidre, que és el 16 de maig. Les propostes festives continuaran el diumenge amb una caminada popular a La Bandera. La sortida es farà a 2/4 del 10 del matí des de la plaça de la Font. I a la tarda, a partir de les 6 a la plaça de la Font, la companyia La Tal oferirà un espectacle familiar amb el títol The Incredible Box.

Per participar a la caminada i assistir al teatre caldrà inscriure’s amb antelació. Les inscripcions es podran fer a les oficines municipals, trucant al telèfon 93 809 40 00 o bé enviant un e-mail a jorba@jorba.cat abans del divendres 14 de maig. El programa festiu compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de Tradebe. 
 

Darrera actualització: 11.05.2021 | 12:31