Jorba celebra la seva Festa Major amb el seu format habitual

Dimecres, 13 de juliol de 2022 a les 00:00

Jorba comença aquest diumenge la seva Festa Major amb el seu format habitual després de dos anys marcats per la pandèmia. Ho farà amb la “9A Tirada de bitlles catalanes, memorial Èlia Badia Casas”. Seguidament hi haurà uns dies de pausa per dijous 21 de juliol iniciar amb el gruix fort de l’activitat.

Així, dijous 21 a la piscina municipal hi haurà els dos primers actes; a les 4 de la tarda la demostració de cursets de natació i una hora després hi haurà una masterclass de zumba. Seguidament, a la Plaça de la Font, a les 6 de la tarda tindrà lloc el torneig de ping pong. A les 7 de la tarda, la festa seguirà a la piscina amb el taller demostració de defensa personal femenina, a les 9 del vespre arribarà la botifarrada a la Plaça de la Font. A continuació, a la mateixa plaça, una festa hawaiana posarà el punt final de la jornada.

El divendres començarà amb el sopar de pa amb tomàquet i pernil a les 21:30 h a la pista de l’escola i a continuació hi haurà un concert a càrrec de la “Banda del Coche Rojo” i pels que vulguin allargar, a les 2 de la matinada la festa continuarà amb “Karaokes’s Band”.

Dissabte seguirà la festa de bon matí, a les 9, amb el XXXI Campionat de Truc al Cafè de Jorba. A les 6 de la tarda serà el torn pels més petits amb la festa de l’escuma i xocolatada a la pista de l’escola. A les 7 de la tarda sonarà el repic de campanes i a continuació, a dos quarts, hi haurà la missa solemne en honor de St. Jaume apòstol. Més tard, a les 23 hores, a la pista de l’escola hi haurà el teatre musical “Sister act” amb la companyia 30-10 Escola de Teatre Musical.

L’últim dia serà diumenge, que començarà a les 11:30 hores amb la petita mostra de productes artesanals de Jorba a la Plaça de la Font. A les 12 del migdia hi haurà el programa de ràdio en directe “El pregó” amb la companyia Duo Fàcil, un programa que serà emès per Ràdio Igualada on es parlarà de la Festa Major de Jorba amb grans i joves per conèixer els seus orígens i qüestionar-los en clau d’humor. A partir de les 13 hores, a la Plaça de la Font, tindrà lloc el vermut de Festa Major. A la tarda, de les 17 a les 20 hores hi haurà inflables aquàtics a la pista de l’escola i finalment, el punt final, el posarà el concert de Festa Major amb el conjunt “D’allò i més”.

L’alcalde del municipi, David Sànchez, manifestava la seva satisfacció per poder tornar a celebrar una Festa Major amb normalitat “tot i sense abaixar la guàrdia davant de la Covid-19, sobretot pensant en els més vulnerables”

Programa Festa Major 2022

 

 

Darrera actualització: 19.07.2022 | 15:49