Jorba celebra l'Aplec de la sala i les cantades de caramelles

Dimarts, 4 d'abril de 2023 a les 00:00

Dilluns de Pasqua,  l’Ermita de la Sala acollirà la missa, la cantada dels Goigs de la Sala, les sardanes i els balls tradicionals. Diumenge 16 serà el torn de les caramelles.

El pròxim dilluns 10 d’abril, Jorba celebrarà el Dilluns de Pasqua amb l’Aplec de la sala. A les 11:30 hores tindrà lloc la Missa cantada amb els Goigs de la Sala. Seguidament, hi haurà l’exhibició de balls tradicionals amb el grup de caramelles de Jorba i en acabar, sardanes amb el quintet de Cobla Terres de Marca i tirada de bitlles.

Al migdia hi haurà un dinar popular i després gimcana infantil. Per acabar la tarda, concert de violes de roda a l’ermita de la Sala.

Les persones interessades a participar cal inscripció prèvia fins al dimecres 5 d’abril a l’Ajuntament de Jorba. El preu del menú, que consta de paella, pa, vi o aigua és de 8 euros per persona. 

El diumenge 16 serà el torn de les caramelles, la primera cantada serà a partir de 2/4 de 10 del matí i es farà per les masies del municipi de Jorba, començant a la Jardineria Travé i passant per Cal Piqué i Cal Mas Marell, nucli de Sant Genís fins a arribar al Pla de Rubió.

L’activitat està organitzada per Caramelles de Jorba i l’Ajuntament de Jorba i comptem amb la col·laboració de Làctics La Tossa, Cal Gallego de l’Espelt, Alberg de Sant Jaume, Farmàcia Álamo, Carnisseria Travé, Fruits secs Torra, Discom, Molí d’oli can Gibert, Centre Agrícola Sant Genís i Eixarcolant.

Darrera actualització: 04.04.2023 | 11:44

Imatges