Jorba celebra Sant Isidre amb les violes de roda com a protagonistes

Dilluns, 8 de maig de 2023 a les 00:00

La festa coincideix amb el curs-estada de violes de roda a Jorba

L’Ajuntament de Jorba, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona,  l’empresa Tradebe i l’associació de Violes de Roda de Catalunya que té la seva seu a Jorba, ha organitzat un cap de setmana de celebració al voltant de Sant Isidre. Enguany les violes de roda en seran també protagonistes, a més dels actes tradicionals com la caminada popular a la bandera, i és que del 12 al 14 de maig se celebra a Jorba el curs-estada de violes de roda. 

Divendres 12 de maig començarà la festa amb l’espectacle “corrandes sobre rodes” a càrrec del grup Corrandes som Corrandes. Un espectacle dinàmic, amb molta interacció i ple d'humor que ens transportarà al món dels balls cantats, les tonades de dansa i els versos improvisats amb melodies de la Catalunya Vella. L’espectacle tindrà lloc a les 10h del vespre al teatre del cafè de Jorba

L’endemà dissabte sentirem el tradicional repic de campanes a les 18.45 i seguidament se celebrarà la missa en honor de Sant Isidre a les 19.00 h. A les  19:30h, el teatre del cafè de Jorba acollirà el concert de violes de roda amb Valentin Clastrier, gran mestre francès de la viola de roda. Es tracta de l’acte principal del curs de violes de roda i te un cost entrada: 5€ (a pagar en efectiu a la mateixa entrada del teatre)

Diumenge s’ha programat la caminada popular a la Bandera. La sortida serà a les 9,30h del matí de la plaça de la Font. En arribar a Sant Salvador hi haurà esmorzar amb coca i xocolata per a tots els participants. La festa acabarà al migdia, amb el concert de la Banda de Música d’Igualada a la plaça de la Font a les 12h, que oferirà un variat repertori simfònic amb peces clàssiques, bandes sonores de pel·lícules i músiques populars. Alguns dels membres de la banda, la directora i músics son del municipi de Jorba. 

Darrera actualització: 08.05.2023 | 16:10