Jorba celebra Sant Isidre amb una caminada popular de pujada al castell

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 00:00

Es podrà visitar el castell per primer cop des que s’ha acabat la 2a fase de restauració

L’Ajuntament de Jorba, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de l’empresa Tradebe, ha organitzat dos caps de setmana de celebracions al voltant de Sant Isidre. Dissabte 14 començarà la festa amb el repic de campanes i la missa en honor de Sant Isidre a les 19.30 h.

L’endemà a primera hora, començarà la caminada de pujada al castell de Jorba. La sortida serà a les 9 del matí i la caminada fins allà comptarà amb l’amenització de l’associació de violes de Catalunya. A les 9.30 h es farà la primera visita guiada del castell després de la segona fase de restauració. Després, a les 10.15 h, es repartiran entrepans a tots aquells qui s’hagin inscrit abans de divendres dia 13. Després, a les 11 h la caminada popular seguirà fins a la bandera. La jornada acabarà al migdia, amb el concert de la coral juvenil Xalest a la plaça de la Font a les 13 h, seguit de l’arrossada popular a les 14 h, a la pista de l’escola Guerau de Jorba, per a la qual també cal inscripció prèvia i tindrà un preu de 8 euros.

L’última de les activitats serà el cap de setmana següent, aprofitant la capvuitada del sant. Diumenge dia 22 de 12 a 15 h el jovent de Jorba han organitzat un vermut musical a la pista de l’escola Guerau de Jorba.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 12:36