Jorba guardonat com Ajuntament capdavanter en administració digital i oberta

Divendres, 7 de maig de 2021 a les 00:00

Aquest és el tercer any consecutiu que el consistori obté aquest reconeixement.
 

La VI edició dels “Reconeixements Administració Oberta” als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) ha reconegut un cop més a l’Ajuntament de Jorba com a un dels ens locals catalans capdavanters en transformació digital. 

Enguany han estat guardonats 76 ens locals catalans repartits en set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa. L’Ajuntament de Jorba ha quedat en 6 posició en la seva categoria d’Ajuntaments de 501 a 1.000 habitants. Els Ajuntaments de Llinars del Vallès, Girona i Arenys de Munt han estat els tres que han obtingut la puntuació absoluta més alta. 

L’AOC determina l’Índex de Maduresa Digital (IMD) a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals de Catalunya. Gràcies a l’Índex de Maduresa Digital , elaborat per l’AOC, les administracions locals tenen a la seva disposició informació rigorosa per conèixer el seu estat de situació, els seus punts forts i els àmbits de millora. També es poden fer comparacions amb altres administracions similars o bé amb les que lideren la transformació digital.

L’alcalde de Jorba, David Sànchez, manifestava la seva satisfacció pel guardó i explicava que “aquesta és una mostra de la bona feina que estem fent en el procés de digitalització del consistori i ens empeny a seguir treballant en aquest sentit”.

Darrera actualització: 07.05.2021 | 09:16