Jorba participa de nou al programa Anem al Teatre per als escolars

Dimarts, 20 d'abril de 2021 a les 00:00

La iniciativa la impulsa la Diputació de Barcelona amb la col·laboració dels ajuntaments

L’Ajuntament de Jorba s’ha adherit de nou al programa Anem al Teatre de la Diputació de Barcelona per als escolars del municipi. L’objectiu d’aquest projecte és oferir, en horari lectiu, espectacles d’arts escèniques i musicals per als i les alumnes d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. Es tracta d’un programa transversal ja que acompleix objectius tant de les polítiques culturals com educatives.

El conveni per dur a terme aquesta iniciativa té vigència fins el juliol de 2024, coincidint amb els cursos escolars 2020-21, 2021-22, 2022-23 i 2023-24. Les despeses es financen entre la Diputació de Barcelona i els ajuntaments que s’hi adhereixen.

La regidora de cultura, Silvia Escura, ha comentat que des de l’Ajuntament es continua participant en aquest programa perquè té una “gran acollida entre l’alumnat del municipi”.  La regidora també ha destacat que és una “molt bona iniciativa per apropar la cultura als nens i nenes, i més ara en la situació que estem vivint”. Silvia Escura ha afegit que l’adhesió a aquest conveni és un fet més que demostra el compromís “del nostre ajuntament amb el món cultural i educatiu”.

L’ens provincial va implementar el programa Anem al Teatre durant el curs escolar 1996-97 a l’Anoia i el Berguedà. Des d’aleshores s’ha anat desplegant, progressivament, a les comarques d’Osona, l’Alt Penedès, el Maresme, el Garraf, el Bages i el Moianès. La programació destaca per la qualitat artística i idoneïtat pedagògica de les obres. A la nostra comarca les representacions es fan en equipaments d’Igualada, Vilanova del Camí, Capellades, Piera i Masquefa.

Darrera actualització: 20.04.2021 | 09:15