Jorba passa a comptar amb el servei Bibliobús cada setmana

Dimarts, 17 de setembre de 2019 a les 00:00

La visita serà cada dimecres, se situarà com fins ara, al barranc de l’Hospital, darrere de l'Escola Guerau i tindrà un horari de 15.30 a 18.30 h. 

Jorba compta a partir d’aquest primer trimestre de curs 2019-2020 amb la visita setmanal del Bibliobús Montserrat, un servei que presta la Diputació de Barcelona en conveni amb els ajuntaments de menys de 3.000 habitants, d’accés als llibres i a la informació similar al que tenen altres poblacions més grans amb biblioteques estables.
Els bibliobusos són serveis de biblioteca mòbil que recorre periòdicament una ruta preestablerta de pobles d'una àrea geogràfica concreta i que atenen a municipis que no disposen d'una biblioteca pública. Estan adaptats amb mobiliari i equipament bibliotecari, que contenen un fons bibliogràfic limitat com llibres, revistes o material audiovisual, un servei d'informació i referència, així com personal bibliotecari i auxiliar.
El Bibliobús Montserrat, forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, integrada per 225 biblioteques i 10 bibliobusos que treballen de forma coordinada perquè tothom tingui accés a la cultura.
Concretament aquest bibliobús, té més de 3.000 usuaris i dona servei a 12 municipis de la comarca de l’Anoia: La Beguda Alta, Castellolí, Cabrera d’Anoia, Jorba, Carme, La Llacuna, Òdena, Sant Martí Sesgueioles, Sant Martí de Tous, La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Copons.

Darrera actualització: 17.09.2019 | 12:43