Jorba recapta més de 1500 euros per a la iniciativa solidària Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Divendres, 22 de juliol de 2022 a les 00:00

La venta d’entrades i de marxandatge i les donacions van fer pujar la guardiola.

L’Ajuntament de Jorba ha col·laborat un any més amb la Fundació Esclerosi Múltiple en la iniciativa solidària ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, que va tenir lloc diumenge 11 de juliol a la piscina municipal. La recaptació total va ser de 1538 euros: les entrades a la piscina van sumar 934 euros, la venta de productes de marxandatge van sumar 529 euros (445 en efectiu i 84 per Bizum) i els donatius, 75 euros (45 en efectiu i 30 per Bizum). L’Ajuntament considera que aquesta recaptació va ser tot un èxit i va agrair l’esforç dels 8 voluntaris que es van organitzar en dos torns.

Aquest any, a banda de destinar l’import de totes les entrades de la piscina municipal venudes al llarg de diumenge, també es va comptar, de 11 a 2 del migdia amb un grup de voluntaris de Jorba que van ser a la piscina per posar a disposició dels jorbencs productes de marxandatge com una tovallola, samarretes per a home, dona, joves i infants, una bossa, un necesser i llibretes amb la imatge d’aquest any de la campanya.

‘Mulla't per l'esclerosi múltiple’ és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple i permet millorar la vida de les 9.000 persones que tenen esclerosi múltiple a Catalunya amb serveis d'atenció a les persones recent diagnosticades, neurorehabilitació, formació laboral i recerca, per alentir la progressió de la malaltia. Jorba és un dels 600 municipis catalans que hi ha participat aquest 2022.

Darrera actualització: 22.07.2022 | 15:43