Jorba recull prop de 3000 quilos d'aliments durant el Gran Recapte

Dijous, 1 de desembre de 2022

Els dies 25, 26 i 27 de novembre va tenir lloc una nova edició del Gran Recapte d'Aliments, una campanya de recollida d'aliments bàsics, impulsada pel Banc dels Aliments, per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.
A Jorba es van recollir prop de 3.000 quilos de productes al punt de recollida, al Bon Àrea de Jorba on els veïns van mostrar la seva solidaritat aportant els 2.945 quilos d'aliments.
La recollida ha estat possible gràcies a la col·laboració dels 24 voluntaris que durant 12 hores, tant divendres com dissabte i excepcionalment, diumenge al matí de 10 a 13h, es van anar organitzant en torns de 4 hores cadascun per fer l'atenció.
Així, l'Ajuntament vol agrair especialment la tasca dels voluntaris i també la dels membres de la brigada municipal que de forma altruista van ajudar a transportar i classificar tot el material recollit a la nova ubicació del banc d'aliments de Jorba, al centre de dia. A més, l'Ajuntament, fa una valoració molt positiva de la participació que ha doblat els quilos recollits de les anteriors edicions
El banc d'aliments de Jorba s'abasteix gràcies a la col·laboració entre Càritas Calaf i l'Ajuntament de Jorba.

Darrera actualització: 1.12.2022 | 18:37