Jorba rep la visita institucional del delegat del Govern al Penedès David Alquézar

Dilluns, 27 de de setembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament va destacar la necessitat de la nova escola i d’obrir el centre de dia

Jorba va rebre dijous 23 de setembre la visita institucional de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat al Penedès. L’alcalde de Jorba, David Sànchez, es va reunir amb el delegat, David Alquézar acompanyat del cap de l’Oficina, Pol Pagès, a l’Ajuntament de Jorba.

En la trobada, es va parlar principalment de la necessitat immediata que la Generalitat de Catalunya engegui la construcció de la nova escola de Jorba, i la demanada de suport per poder obrir el centre de dia municipal, equipament que fa anys que està esperant comptar amb prou finançament perquè es pugui posar en funcionament. A més, també es van comentar altres temes d’actualitat municipal.

La trobada amb el delegat del Govern al Penedès s’emmarca en una ronda de visites que està duent a terme als ajuntaments de la Vegueria Penedès per posar-se a disposició del món municipal i actuar com a corretja de transmissió de les necessitats del territori cap cal Govern, i també per fer arribar al territori els projectes del Govern.

 

Darrera actualització: 27.09.2021 | 09:09