Jorba ret homenatge a la gent gran amb un dinar de germanor

Dimecres, 30 d'octubre de 2019 a les 00:00

El municipi de Jorba va acollir el diumenge 27 d’octubre el Dinar de la Gent Gran.

La trobada va reunir una setantena de veïns i veïnes al local del Centre Agrícola de Sant Genís, on els participants van gaudir d'un àpat preparat i cuinat pels productors locals i servit també, per veïns de la vil·la. El consistori jorbenc va facilitar el transport a tots els assistents amb mobilitats reduïda o amb dificultat de desplaçament. 
L'acte va comptar amb l’assistència de tots els regidors del consistori. En la part final de la celebració, l’alcalde, David Sánchez va agrair durant els parlaments la tasca dinamitzadora i d'organització del l'Associació de la Gent Gran de Jorba, les necessitats que cobreixen amb els seus actes i va senyalar la important tasca de posar la gent gran al centre de totes les activitats. Per la seva part, la regidora de Serveis a les persones, Carme Marcé va anunciar que a partir del 5 de novembre, els despatxos de Serveis Socials es traslladaran de la seu actual a l'antic consultori del metge a l’Ajuntament. 
El punt i final al dinar i celebració el va posar l’actuació de l'actriu i còmica Mònica Torra, amb l’espectacle “Toca’m el cuplet”.

Darrera actualització: 30.10.2019 | 17:03

Imatges