Jorba se suma a la iniciativa comarcal “Sumem GRANS quilòmetres” que convida a les persones grans a caminar

Divendres, 30 de juliol de 2021 a les 00:00

Des del Consell de la Gent Gran del Consell Comarcal de l'Anoia amb la col·laboració de l’Ajuntament de Jorba i altres municipis de la comarca s'està organitzant una agenda d'activitats per a les persones grans de la comarca, amb la voluntat de commemorar el dia 1 d'octubre, Dia Internacional de la Gent Gran.

Com que ja fa més de 10 anys que es porta a terme alguna activitat que promogui un envelliment actiu i saludable, enguany es proposa com a acció principal la iniciativa ‘Sumem GRANS quilòmetres’, que vol promoure el fet que les persones, independentment de la seva edat, puguin sumar-se a la iniciativa de caminar i acumular quilòmetres, anotar-los i registrar-los.

Amb la suma de tots, es vol assolir l’objectiu d’arribar virtualment de l'Anoia fins a Atenes, abans de l’última setmana del mes de setembre. Es pot participar de forma individual o en grup i, en aquest cas, se sumarien els quilòmetres fets individualment per cada membre del grup. Per fer-ho possible, a la web de l’Ajuntament de Jorba trobareu un enllaç on descarregar un document on anotar els dies que aneu a caminar i els quilòmetres.

Darrera actualització: 30.07.2021 | 16:09