La Brigada de Jorba comptarà amb una nova furgoneta

Dijous, 10 de març de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Jorba compta des d’aquest mes de març amb un vehicle més per cobrir les necessitats de la brigada municipal. Es tracta d'una Ford Trànsit Van híbrida dièsel i elèctrica amb classificació mediambiental DGT eco. La nova adquisició se suma a la flota de vehicles actuals formada per una pickup, una Renault kangoo i el camió Ausa.

D’aquest nou vehicle en destaca l’ampli espai interior que permetrà transportar tot el material que el personal de la brigada pugui necessitar en les seves actuacions i treballs al municipi. La furgoneta suposa un nou recurs que ajudaran a la millora i manteniment de la via pública i dels serveis urbanístics i, alhora, facilitar el transport de muntatge i desmuntatge de diferents activitats i esdeveniments que es porten a terme al municipi.

La regidora de Serveis Bàsics del municipi, Carme Marcé, explicava que “el fet que el nou vehicle sigui híbrid respon al compromís del consistori per fer la transformació energètica cap a un model més sostenible”.

Darrera actualització: 10.03.2022 | 15:29