La piscina de Jorba obrirà temporada el 21 de juny amb reserva prèvia

Divendres, 11 de juny de 2021 a les 00:00

Els caps de setmana 12 i 13 i 19 i 20 l'entrada és gratuïta
 

L'ajuntament de Jorba obrirà oficialment la temporada de piscina el 21 de juny que s'allargà fins al 12 de setembre. Prèviament, però obrirà els caps del 12 i 13 de juny i 19 i 20 de juny amb entrada gratuïta.

La piscina municipal, després de les mesures de l'any passat, recupera l'horari ininterromput d'11 a 8 del vespre i el servei de bar. L'aforament, però continua essent limitat, per aquest motiu la reserva d'entrades s'ha de fer a través de la plataforma que es troba a la web municipal, d'aquesta manera s'evita desplaçaments innecessaris i tenir la plaça assegurada.

Accedint a la web municipal jorba.cat es podrà anar directament al nou programa de compra, que permet comprar entrades individuals i abonaments i escollir franja de matí, tarda o tot el dia.

Els caps del 12 i 13 de juny i 19 i 20 de juny, amb entrada gratuïta, cal efectuar igualment la reserva. L'horari de la piscina serà de 12 a 8h del vespre.
Per accedir a la piscina, serà imprescindible haver realitzat la reserva prèvia i portar un document DNI o altre que us acrediti i seguir estrictament les mesures COVID que marqui el PROCICAT en tot moment.

La URL per a poder efectuar les reserves és: https://jorba.reservaplay.cat/

Per a la compra d'abonaments de temporada: https://jorba.reservaplay.cat/view/reserves/actividades

Darrera actualització: 11.06.2021 | 14:11

Imatges