L'ajuntament de Jorba celebra el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones, el 28 de maig, amb diferents activitats.

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 21:00

El programa divulgatiu inclou una xerrada, un taller i teatre

L'Ajuntament de Jorba ha programat diferents activitats per commemorar el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones que se celebra el 28 de maig.

L'objectiu d'aquesta commemoració és fer difusió de l'estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.

La programació començarà el dilluns 30 de maig amb la xerrada "Alimentació i hàbits saludables en la dona" a càrrec de la nutricionista Laura Balaguer i tindrà lloc a les 7 de la tarda a Sala Polivalent de Jorba.
Dijous 2 de juny es realitzarà el taller "Activitats preventives ginecològiques" a càrrec d'Eva Martínez i Sílvia Fernández, llevadores de l'ASSIR Anoia – ICS Catalunya Central. Es podrà seguir al Centre de Dia de Jorba a les 7 de la tarda.
Finalment, el diumenge 12 de juny, també a les 7 de la tarda, es podrà assistir a la plaça de la Font al teatre i gaudir de l'obra "Dones en tota regla" de la CIA. La Remeiera amb Mònica Torra i Helena Fernández"

Totes les activitats són gratuïtes.
La programació de l'Ajuntament de Jorba també s'emmarca dins l'agenda d'activitats que organitza la MICOD per reflexionar sobre aquestes qüestions i per fer una mirada a la salut de les dones des d'una perspectiva de gènere.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 21:00