L’Ajuntament de Jorba comptarà amb una persona tècnica de joventut

Dimecres, 16 de febrer de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Jorba incorpora la figura del tècnic de joventut amb l’objectiu d’impulsar un consell de joves del municipi que, juntament amb les entitats del municipi, impulsin una programació d’activitats pel jovent del poble. També es preveu iniciar un consell d’infants al llarg d’aquest any.

Aquest nou servei s’oferirà a través el Servei Comarcal de Joventut (Anoia Jove) que integra l’Oficina Jove de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Per això, l’Ajuntament de Jorba ha signat un conveni de col·laboració amb l’ens comarcal. I és que la missió del Servei Comarcal de Joventut de l’Anoia és la d’impulsar i consolidar el desplegament i desenvolupament de les polítiques de joventut de la comarca, mitjançant el suport i la coordinació amb els ajuntaments i els agents territorials que intervenen en el món juvenil del territori.

Així, la nova persona tècnica de joventut acompanyarà a la població jove de Jorba per tal que puguin liderar i ser protagonistes de la seva pròpia vida, vetllant per la igualtat d’oportunitats i proporcionant recursos i eines per construir el seu projecte personal, col·lectiu i comunitari. També donarà suport a l’Ajuntament en el plantejament i execució de les polítiques locals de joventut a través de programes i projectes específics.

La regidora d’ensenyament, Silvia Escura, explicava que “el nostre jovent podrà beneficiar-se de molts serveis específics per a ells i sobretot, a través del consell de joves, tindrà l’oportunitat de fer-nos arribar les seves necessitats perquè estudiem la seva viabilitat”.

Darrera actualització: 16.02.2022 | 11:45