L'Ajuntament de Jorba pren mesures per garantir unes eleccions segures el 14 F

Dimarts, 9 de febrer de 2021 a les 00:00

Les eleccions de diumenge 14 de febrer estan marcades per la situació pandèmica que estem vivint, per aquest motiu des de l'Ajuntament s'han pres tot un seguit de mesures preventives i organitzatives perquè tothom pugui exercir el seu dret a vot amb seguretat.

A Jorba hi ha un sol centre de votació, l’escola Guerau de Jorba amb una sola mesa. Aquest espai s'ha adaptat per seguir tots els protocols marcats per la Generalitat de Catalunya i la Junta Electoral. Així es disposarà de punts d'entrada i sortida independents, es marcaran les zones per tal de mantenir les distàncies de seguretat, l’espai garanteix la ventilació i es netejarà cada dues hores, es subministrarà equips de protecció per al personal de la mesa, s'establirà dispensador de gel hidroalcohòlic, entre altres. A més, durant tota la jornada electoral hi haurà 1 persona responsable de seguretat sanitària de la instal·lació que vetllarà perquè es compleixin totes les mesures de seguretat i distància entre persones.

Encara que no són obligatòries, l’Ajuntament recomana seguir les següents franges horàries per anar a votar: de 9 del matí a 12 del migdia, les persones grans i aquelles de risc, de 12 del migdia a 7 del vespre, la població en general, i de 7 a 8 del vespre, les persones en quarantena (positius, contactes estrets i sospitosos). Així mateix, recorda les mesures que cal prendre per anar a votar: portar la mascareta en tot moment, respectar la distància mínima d'un metre i mig, fer ús del gel hidroalcohòlic i portar el vot preparat de casa per agilitzar la votació.

Darrera actualització: 09.02.2021 | 13:55