L'Ajuntament homenatja la gent gran amb un concert i un lot de productes dels comerços del municipi

Dilluns, 25 d'octubre de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament de Jorba va homenatjar, el diumenge 17 d'octubre, la gent gran del municipi. Tot i que no es va poder fer el tradicional dinar, a causa de la pandèmia, des de l'administració local es va organitzar un concert en què hi van assistir una trentena de jorbencs i jorbenques.

L'audició, que va tenir lloc a la Sala Polivalent, va anar a càrrec del grup Sons del Mediterrani. Els i les assistents van poder passar una bona i animada estona escoltant diferents cançons, com havaneres o boleros.

Al concert hi va assistir l'alcalde, David Sànchez, la regidora de Serveis a les Persones, Carme Marcé i les regidores Sílvia Escura i Gemma González. En les seves intervencions, l'alcalde i la regidora de serveis a les persones van destacar la importància de dedicar un acte a la gent gran, que tant ha patit la Covid-19, i que, de mica en mica, es va recuperant el dia a dia i s'organitzen més activitats.

A més, l'Ajuntament ha iniciat el lliurament d'un lot de productes dels comerços del municipi a totes les persones majors de 65 anys de Jorba. L'obsequi conté madalenes del forn de Jorba, productes higiènics de la farmàcia Álamo i una ampolla d'oli del Molí de Can Gibert, tot dins una capsa de cartó gentilesa de l'empresa Embalatges Vallter. D'aquesta manera l'ajuntament arrodoneix l'homenatge a la seva gent gran tenint en compte que l'actual situació, per segon any consecutiu, no ha permès per responsabilitat celebrar el tradicional Dinar d'Homenatge a la Gent Gran.

Darrera actualització: 25.10.2021 | 13:12