Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple a la piscina de Jorba

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 00:00

Aquest diumenge 11 de juliol Jorba se suma a la proposta del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, la campanya de sensibilització i captació de fons vers les persones amb esclerosi múltiple.

"Mulla't per l'esclerosi múltiple" és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple i permet millorar la vida de les 9.000 persones que tenen esclerosi múltiple a Catalunya amb serveis d'atenció a les persones recent diagnosticades, neurorehabilitació, formació laboral i recerca, per alentir la progressió de la malaltia.

Tothom qui acudeixi a la piscina municipal de Jorba aquest diumenge, d’11 a 2 del migdia, col·laborarà amb la campanya, i és que l’Ajuntament destinarà la recaptació de les entrades a l’entitat FEM, Fundació Esclerosi Múltiple. A més, per primera vegada un grup de voluntaris de Jorba serà a la piscina amb l’exposició de diferent producte de marxandatge com la tovallola, samarretes per a home, dona, joves i infants, una bossa, un necesser i llibretes amb la imatge d’aquest any de la campanya. Amb la compra de qualsevol dels articles del Mulla’t també es contribueix a la recerca.

Darrera actualització: 05.07.2021 | 17:51