Obertes les inscripcions del curs d’Autodefensa Feminista “Fem Tribu” organitzat per la MICOD

Dimarts, 21 de febrer de 2023

Ja estan obertes les inscripcions per a la tercera edició del Curs d’Autodefensa Feminista “Fem Tribu!” organitzat per l’àrea d’Igualtat de gènere i LGTBI de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD). La formació té com a objectiu apoderar les dones i donar-los eines per defensar-se de les agressions a les quals estan diàriament exposades, ja sigui en l’àmbit laboral, quotidià o bé en l’esfera pública.

El curs es farà cada dimarts de 19 h a 21 h al Centre Cívic Nord d’Igualada, a la Sala d’Entitats, durant els mesos de març, abril, maig i juny. El curs d’enguany té un total de 12 sessions a on es treballarà la psicoteràpia feminista, l’autodefensa davant les violències masclistes normalitzades i naturalitzades, l’autodefensa en l’àmbit polític i públic, l’autodefensa sexual i afectiva, davant l’assetjament laboral i també treballaran l’autodefensa física i la consciència de l’espai. Tots els tallers aniran a càrrec de professionals en l’àmbit de l’educació feminista.

Per a les participants el curs té un cost de 15 euros, tot i que està valorat en 200€, i les inscripcions ja estan obertes. El curs està obert a dones d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí, municipis integrants de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena. Per a més informació i per a fer les inscripcions es pot consultar la pàgina web www.micod.cat

 

La MICOD

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena (MICOD) és una associació formada per 7 municipis de la comarca de l'Anoia, tots ells situats a la Conca d'Òdena: Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí. L’entitat va néixer al 2001 per donar serveis de manera mancomunada als diferents municipis que la integren, i té com a objectiu unir esforços i recursos per gestionar serveis d'interès comú en diferents àrees com la promoció econòmica, la igualtat de gènere, serveis d'ocupació, formació i inserció i serveis relacionats amb el medi ambient i la mobilitat, entre d’altres. Enguany celebra els vint anys d’existència.

Darrera actualització: 21.02.2023 | 09:11