Sant Genís celebra la seva Festa Major

Divendres, 26 d'agost de 2022 a les 00:00

El primer cap de setmana de setembre Sant Genís celebrarà la seva Festa Major recuperant la màxima festivat després de dos anys amb restriccions. Un programa farcit d’actes per a tots els públics que tindran lloc de l’1 al 4 de setembre.

Així, encetarà la festa, el dijous 1 de setembre, l’assaig de balls i tabals de la cercavila de Festa Major, seguit del sopar de bossa i cinema a la fresca davant el cafè del poble. Els nens del poble serviran crispetes acabades de fer

La festa continuarà el divendres 2 de setembre amb la cercavila des de l’església fins al cafè del poble amb el bestiari i tabalers. Tot seguit tindrà lloc l’arengada popular i per acabar hi haurà el bingo popular i Kahoot amb premis gentilesa d’empreses col·laboradores.

Dissabte continuarà la festa a les onze del matí amb campionat infantil de ping pong i a les dotze sonarà el tradicional repic de campanes a l’església. A dos quarts de sis de la tarda tindrà lloc un nou campionat de ping pong però en aquesta ocasió adreçat als adults. A les 6 es gaudirà de l’espectacle infantil “El ritme de l’alegria” de la Cia Can Cantem i tot seguit, xocolatada popular. A les vuit del vespre es donarà inici al correfoc pels carrers del poble amb el grup Mal Llamp i en el que els nens que vulguin podran portar les capes de dimoni que cedirà l'organització. A les nou del vespre començarà el sopar de foodtruck’s davant del cafè i a les onze engegarà el concert a la sala amb el grup “Les enfants de la patille” i tot seguit Fes-talasala amb el Dj Domènech.

Diumenge, començarà amb el campionat de bitlles catalanes per equips a l’antic parc a les deu del matí i a la mateixa hora hi haurà el concurs de pintura ràpida per totes les edats. A les 12 del migdia tindrà lloc la missa de Festa Major i cantada dels Goigs de Sant Genís. A continuació, durant el vermut, ballada de sardanes amb Terres de Marca. A la tarda, a les cinc, hi haurà inflables al parc i a les nou del vespre, davant el cafè, per cloure la Festa major, concert amb el grup Sílvia i Mia Farrés

La celebració de les activitats de la Festa Major de Sant Genís es organitzada pel Centre Agrícola de Sant Genís i compta amb el suport de l’Ajuntament de Jorba i la col·laboració dels veïns i veïnes de Sant Genís i del terme municipal de Jorba.

Darrera actualització: 26.08.2022 | 14:04