Sant Genís celebra la seva Festa Major aquest cap de setmana

Dilluns, 30 d'agost de 2021 a les 00:00

Aquest cap de setmana Sant Genís celebrarà la seva Festa Major amb un programa marcat per les recomanacions de les autoritats sanitàries. Així, caldrà inscripció prèvia a tots els actes de forma exclusiva via WhatsApp al número de telèfon 655817581. D’aquesta manera, els seus organitzadors, el Centre Agrícola de Sant Genís, podrà controlar l’aforament i garantir que es compleixen totes les mesures de seguretat sanitària. En qualsevol cas, els actes de la festa major poden quedar alterats atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries

La festa començarà el divendres 3 de setembre amb la pujada de gegants i bestiari des de l’església fins a la plaça de la Font, tot seguit tindrà lloc el sopar de veïns on tothom s’ha de portar el seu menjar i per acabar hi haurà el bingo popular amb molts premis gentilesa d’empreses col·laboradores.

Dissabte continuarà la festa a les deu del matí amb el partit de futbol de veïns i a les dotze sonarà el repic de campanes. Ja a les sis de la tarda tindrà lloc l’espectacle infantil “El rei de casa” de la companyia Farrés Brothers i tot seguit, xocolatada popular. A les set de la tarda, els amants del ping pong tindran campionat i a les nou del vespre començarà el sopar de foodtruck’s davant del cafè. Tot seguit, concert amb el grup “Les pastes de la iaia” i per acabar Fes-talasala.

Diumenge, l’últim dia de Festa Major, començarà amb el campionat de bitlles catalanes per equips a l’antic parc a les deu del matí i a la mateixa hora hi haurà el concurs de pintura ràpida per totes les edats. A dos quarts d’una del migdia tindrà lloc la missa de Festa Major i cantada dels Goigs. A continuació, durant el vermut, ballada de sardanes amb Terres de Marca. A la tarda, a les cinc, hi haurà el circuit de monocicles i karts elèctrics per a nens i famílies a partir dels sis anys. A les set de la tarda, tindrà lloc la final del Campionat de ping pong i l’entrega de premis tant del campionat com del concurs de pintura ràpida. A les nou del vespre, davant el cafè, concert amb el grup Entreamigos i per acabar i acomiadar la Festa Major, el castell de focs a dos quarts d’onze de la nit. 

La celebració de les activitats de la Festa Major de Sant Genís es organitzada pel Centre Agrícola de Sant Genís i compta amb el suport de l’Ajuntament de Jorba i la col·laboració dels veïns i veïnes de Sant Genís i del terme municipal de Jorba.

Darrera actualització: 30.08.2021 | 11:50