Sant Genís celebra una Festa Major molt participada amb un dia més d’activitats

Dissabte, 10 de setembre de 2022 a les 00:00

La novetat d’aquest any, la incorporació de dijous al calendari festiu, també va ser un èxit

El nucli de Sant Genís va celebrar de dijous 1 a diumenge 4 de setembre la seva Festa Major amb la novetat de sumar un dia més a les celebracions, el dijous. L’organització valora positivament la participació a totes les activitats, inclòs el dijous, amb el sopar de bossa i el cinema a la fresca o els molts infants que van participar a l’assaig de balls i tabals per a la cercavila.

Divendres, com és habitual, també va ser un dia amb presència de molta gent, com les  250 persones, aproximadament, que van participar a la preparació de l’arengada popular, la majoria de Sant Genís i amistats d’aquests. Després de sopar un any més es va jugar al Super bingo popular, en què es van repartir premis recollits als establiments del nucli i d’activitats econòmiques properes. El va seguir un joc de Kahoot! en què els presents van haver de demostrar el coneixement que tenen sobre el municipi.

El repic de campanes va donar el tret de sortida habitual a les activitats de dissabte, seguit del campionat de ping pong per als més petits. A la tarda l’espectacle infantil es va va haver de fer a dins de la sala del centre agrícola de Sant Genís per la pluja. Després, la xocolatada també va atraure molta gent, com el correfoc pels carrers del poble. El castell de focs, com cada any, va ser un dels moments més especial de la Festa Major. També hi va haver molt ambient al sopar als foodtrucks, davant del cafè. La nit va acabar amb música, primer amb Les enfants de la patille i després amb DJ Domènech, que va punxar música de tots els temps fins a ben entrada la matinada a la Fes-talasala!!

El campionat de bitllets catalanes de diumenge va comptar amb 17 grups que van jugar a l’antic parc. Després, molts espais representatius del poble van inspirar els participants del concurs de pintura ràpida, que aquest any va comptar amb la participació de molts infants. Al migdia va arribar la Missa de Festa Major i la sempre emocionant Cantada dels Goigs de Sant Genís. Després, es van ballar sardanes amb la música de la cobla Terres de Marca, es va fer el vermut de festa major i, a la tarda, es van instal·lar inflables al parc del poble. El concert del grup Sílvia i Mia Farrés davant del cafè va posar punt i final a quatre dies de festa al poble.

Darrera actualització: 10.09.2022 | 10:22