Segona edició dels Tallers de Cuina a Jorba dedicats a la cuina Marroquina

Dimarts, 29 d’octubre de 2019

Durant el curs s’aprendrà a preparar un Tajine de verdura, a fornejar un Pa de sèsam i a cuinar uns Xurros marroquins, entre altres receptes

L’Ajuntament de Jorba organitza la segona edició dels Tallers de cuina Marroquina impartits per Zahra El Fatihi. Una mostra de les varietats i la riquesa de la cuina tradicional marroquina a partir de la qual conèixer cuinant algunes de les receptes pròpies del país del nord d'Àfrica.
El taller constarà de dues sessions de 3 hores cada una. El dissabte 9 de novembre s’aprendrà a preparar i es tastarà un assortiment de salats, es fornejarà un pa de sèsam i es prepararà una amanida marroquina. Durant la segona jornada, el dissabte 23 de novembre es coneixeran de prop alguns dels dolços típics, com les pastes de sèsam amb llet condensada, s'ensenyarà a fregir uns autèntics xurros mallorquins i es cuinarà també un Tajine de verdures.
Les places per a la segona edició del Taller de cuina marroquina són limitades, cal inscriure’s a l’Ajuntament de Jorba, trucant al telèfon 93 809 40 00, té un cost de 4€ cada taller o 6€ tots dos. L’inici del curs serà el mateix 9 de novembre al menjador de l’Escola de Jorba.

Darrera actualització: 29.10.2019 | 12:20