Unes 160 persones participen a l’Aplec de la sala i les caramelles de Jorba

Dilluns, 25 d'abril de 2022 a les 18:00

La jornada s’ha recuperat amb molt d’èxit després de dos anys suspesa per la pandèmia

Després de dos anys sense poder-los celebrar, l’Ajuntament de Jorba i Caramelles de Jorba han recuperat aquest diumenge i dilluns de Pasqua les cantades de caramelles i l’Aplec de la sala, amb la col·laboració del Centre Agrícola Sant Genís, Jardineria Travé i Eixarcolant i Els organitzadors destaquen l’assistència d’unes 160 persones, de les quals un centenar es van quedar al dinar, totes amb moltes ganes de participar de totes les activitats, com els balls, els cants o les sardanes.

El bon temps va acompanyar durant tota la jornada l’Aplec de la sala, que va centralitzar les activitats a l’Ermita de la Sala, a la qual s’hi va accedir a peu. Durant el matí s’hi van celebrar la Missa i la cantada dels Goigs de la Sala, sardanes i una tirada de bitlles. Després va arribar el dinar popular, amb botifarra amb mongetes, amanida, pa vi i aigua, i les mones que van portar els participants. La tarda va seguir amb una gimcana infantil i el Gran ball de pagès, mentre que molta gent seguia jugant a bitlles.

L’organització ressalta les ganes que tothom tenia de tornar a ser a l’Aplec, amb els participants més grans recordant com hi havien assistit quan eren joves, i el desig de tots de poder seguir repetint edicions tan lluïdes o més que aquesta o més, esperant que cap altra eventualitat obligui a suspendre’l.

Darrera actualització: 25.04.2022 | 18:05